ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2016, ora 12:37

Expozitii de arta fotografica la Casa de Cultura „Mihai Ursachi”

Articol de Madalina Irimia
Clubul Fotografilor Iasi, Galeria de Arta “Labirint” – Parcul Copou prezinta in perioada 11 aprilie 2016 – 30 aprilie 2016 expozitia de fotografie AN 2015, cu lucrari apartinand artistilor fotografi Florin Aioanei, Marius Balan, Mihaela Burlacu, Constantin Ciobanu, Raluca Damian, Romica Horhota, Larisa Maxim, Paul Paduariu, Ionut Rebegea, Adriana Tofanescu, Cristian Vidrascu, Nicu Apostu, Claudiu Birliba, Dorian Butnaru, Constantin Ciofu, Vasile Iacob, Doru Nastas, Alexandru Pohata, Petronela Serbanescu, Sorin Untu, Oana Zobu. Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 12 aprilie 2016, ora 18:30, Sala “Diotima”.

Ca in fiecare an, se pastreaza traditia si se organizeaza expozitia anuala retrospectiva, ce aduna cele mai bune lucrari alb-negru ale membrilor clubului realizate in anul precedent. De aceasta data, fiecare dintre cei 21 de participanti a contribuit cu cate trei fotografii in format 30×45 ce vor fi expuse timp de trei saptamani (11-30 aprilie 2016) in Galeria de arta „La Gard” din parcul Copou. Participarea la vernisaj nu presupune decat simpla prezenta a celor curiosi sau pasionati de fotografie si, eventual, un cuvant de apreciere la finalul evenimentului. Asadar, va asteptam pe toti cu multa voie buna marti, 12 aprilie, la ora 18:30, in Sala „Diotima” a Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, sa schimbam o vorba, un zambet si poate si o fotografie. Unii isi lungesc viata prin frumos, altii doar vinul cu apa chioara. Expozitia este organizata de Ionut Rebegea, afisul fiind realizat de Florin Aioanei. Partener: “Cosmos Foto Digital” – Brasov.

Casa de Cultura “Mihai Ursachi” a Municipiului Iasi, Galeria de arta “Labirint” si Clubul Fotografilor Iasi organizeaza Expozitia de fotografie ”in(Tineri)re”, cu participarea artistilor fotografi Florin Aioanei, Marius Balan, Nicu Apostu, Constantin Ciofu, Alexandru Pohata, Cristian Vidrascu, Cristina Zaharia. Expozitia se va desfasura in perioada luni, 11 aprilie 2016 – duminica, 1 mai 2016, urmand sa aiba vernisajul marti, 12 aprilie 2016, ora 18:30, Sala „Diotima” a Casei de Cultura „Mihai Ursachi” a Municipiuui Iasi. Program de vizitare: Luni-Duminica intre ora 8:00 si ora 16:00.
Fotografiile din expozitia “in(Tineri)re”, organizata pentru al doilea an consecutiv , surprind dinamicitatea tinerilor dar si diferite ipostaze ale acestora. in cele 36 de fotografii (30 x 45 cm), avem parte de o imagine a tineretii vazuta prin aparatele de fotografiat a sapte membri ai Clubului Fotografilor Iasi. Fiecare fotografie are o poveste in spate, iar fiecare fotograf (pasionat) poate sa dazvaluie ce a urmarit in momentul cand a apasat pe “tragaci”. Expozitia a fost vernisata pe 2 februarie 2016, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” – Galata din Iasi, cu prilejul Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox, in cadrul Simpozionului “Biserica, izvor de har, intelepciune si cultura, loc de crestere spirituala si implinire a tinerilor”. Vernisajul a fost urmat de masa rotunda cu tema “Imaginea Quo Vadis?”.

Expozitie este organizata de Constantin Ciofu, afisul fiind realizat de Florin Aioanei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii