A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713250523.0162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie de tehnica militara, in Piata Palatului Culturii Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2012, ora 04:26

Expozitie de tehnica militara, in Piata Palatului Culturii Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru marcarea Zilei Nationale a Romaniei, Penitenciarul Iasi va participa, alaturi de celelalte structuri ale statului, la manifestarile dedicate acestei zile istorice, organizate de catre Garnizoana Iasi.

Astfel, in ziua de 30 noiembrie, intre orele 11.00. – 14.00, va participa la expozitia de tehnica militara, ce va avea loc in Piata Palatului Culturii Iasi.

In cadrul acestei expozitii, unitatea noastra va prezenta publicului dotarea tehnica necesara desfasurarii activitatilor specifice custodierii persoanelor private de libertate: o masina special echipata pentru transportul persoanelor private de libertate, precum si tehnica si armamentul din dotarea structurii asociate pentru masuri de securitate speciala, constrangere si control (SASS) din cadrul unitatii noastre.

In ziua de 1 decembrie, un detasament din cadrul SASS (structura asociata pentru masuri de securitate speciala, constrangere si control) al Penitenciarului Iasi va participa la ceremonia militara si religioasa cu depuneri de coroane ce se va desfasura in Piata Unirii, incepand cu ora 10.00”, a declarat inspectorul Gabriela Topoliceanu.

Foto: l1v1u.deviantart.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii