A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713935173.5938.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie de design vestimentar „Geometrii urbane”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-03-2015, ora 09:02

Expozitie de design vestimentar „Geometrii urbane”, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Pana pe 29 martie, pasionatii de arta si de fashion vor descoperi la etajul 1 al Iulius Mall creatii inedite de design vestimentar.
Expozitia „Geometrii Urbane” marcheaza cea de-a treia editie a evenimentului „Vestimentaria” si reuneste zece piese de imbracaminte, cinci genti si o propunere de incaltaminte. Expozanti sunt studentii in anul al II-lea de studiu la specializarea Moda – Design Vestimentar a Facultatii de Arte Vizuale si Design, din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi. Tinerii au combinat materialele textile cu cele neconventionale, precum plasa de metal, polietilena, plastic, spuma poliuretanica si lemn, pentru a realiza adevarate lucrari de arta contemporana.

Sursa de inspiratie a pieselor expuse este urbanul. Tema a constat in alegerea unui element reprezentativ de arhitectura moderna si transpunerea lui in piese vestimentare de avangarda.
Creatiile sunt semnate de Anastasia Bannaia, Cristina Baitoi, Alexandru Floarea, Alpar Könczei, Ioana Manolache, Anca Maxim, Adelina Patriche, Dumitrita Surdu si Emanuel Ungureanu. Munca lor a fost coordonata de conf. univ. dr. Cornelia Brustureanu, prep. univ. drd. Teodora Iatco, lect. univ. dr. Ecaterina Marghidan si asist. univ. drd. Madalina Vieriu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii