A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716042417.7565.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie de animale de companie la Iulius Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2012, ora 16:02

Expozitie de animale de companie la Iulius Mall

Articol de Alexandra Stefanescu

Iubitorii de animale sau cei care doresc sa admire exemplare dintre cele mai frumoase sunt asteptati, in acest sfarsit de saptamana, la Iulius Mall Iasi. Timp de trei zile, parcarea mall-ului va gazdui Expo AnimalPARK, o expozitie de animale de companie si de curte. Evenimentul va avea loc de vineri, 21 septembrie, pana duminica, 23 septembrie 2012 inclusiv, in intervalul orar 10.00 – 19.00, in pavilionul special amenajat in parcarea Iulius Mall.

Expo AnimalPARK reuneste firme specializate in nutritie, igiena si sanatatea micilor vietati, alaturi de specialisti si de cei mai importanti crescatori de animale. La Iulius Mall, iesenii vor admira o varietate de exemplare de: caini, pisici, iepuri, hamsteri, porcusori de Guineea, maimute, ponei, fazani, struti, pauni, rate si gaste exotice, porumbei, pesti, reptile, tarantule, scorpioni, iguane, arici, broaste testoase etc.

Cei interesati vor avea posibilitatea sa cumpere animalele dorite, accesul la expozitie realizandu-se in baza unui bilet in valoare de 4 lei/persoana. Copiii sub 7 ani beneficiaza de gratuitate. Vizitatorii vor avea parte si de premii, acestia putand castiga zilnic, prin tragere la sorti, in baza talonului de intrare, cate o bicicleta. In plus, toti cei care vin cu biletul de intrare la magazinul Zoomania din Iulius Mall beneficiaza, pe parcursul celor trei zile de expozitie, de 10% discount.

O alta atractie pentru participanti va fi demonstratia de dresaj canin, sustinuta de Canisa Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, sectia Criminalistica, care va avea loc sambata, 22 septembrie, de la ora 12.00.

     
Tag-uri: expozitie, animale, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii