A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714194975.667.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie MLR Iasi, dupa Paris la Alicante
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-09-2015, ora 09:51

Expozitie MLR Iasi, dupa Paris la Alicante

Articol de Cristian Amariei
In perioada 15 septembrie – 22 octombrie, expozitia „Artisti romani pe scenele europene, artisti europeni pe scenele romanesti”, realizata in cadrul Muzeului Literaturii Romane Iasi, va fi gazduita la Alicante, Spania, la Museo de la Universidad de Alicante.

Proiectul reprezinta o urmare a colaborarii institutionale dintre Muzeul Literaturii Romane Iasi si Universitatea din Alicante. Expozitia este compusa din afise si fotografii realizate in ateliere din secolul al XIX-lea din Paris, Berlin, Bucuresti, Iasi, semnate de Nadar si Paul Boyer, Franz Mandy, Nestor Heck etc. in imaginile expuse sunt reprezentati actori romani sau straini, unii celebri, cum ar fi Matei Millo sau actrita Sarah Bernhardt.

Vernisajul expozitiei „Artisti romani pe scenele europene, artisti europeni pe scenele romanesti” va avea loc pe data de 15 septembrie, cu incepere de la ora 19:00, in prezenta autoritatilor academice si politice, a oamenilor de cultura ai orasului, artistilor, profesorilor, studentilor si a membrilor comunitatii romanesti din Alicante.

Expozitia a fost prezenta anul acesta, in luna martie, si la Paris, la Maison d’Europe et d’Orient, in cadrul festivalului european „L'Europe des Théatres”.
     
Tag-uri: iasi, muzeu, expozitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii