A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713479794.5798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Exercitiu de interventie pentru situatii de urgenta, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2015, ora 08:37

Exercitiu de interventie pentru situatii de urgenta, la Palas

Articol de Cristian Amariei
In ansamblul Palas Iasi va avea loc joi, 26 martie, un exercitiu de interventie in situatie de urgenta. Scenariul care va fi pus in aplicare va consta in stingerea a doua focare de incendiu simulate in cladirea de birouri United Business Center 2 (cladirea de langa Hotel International) si in parcarea subterana a acesteia.

Exercitiul este programat la ora 11.30 si este organizat in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi. Institutia a ales ansamblul urbanistic Palas ca punct de desfasurare a simularii deoarece este considerat unul dintre cele mai importante obiective din Iasi. Scopul este acela de a testa echipamentele de stingere a incendiilor din cladirea UBC 2, precum si modalitatea de evacuare si interventie in astfel de cazuri.

Se vor utiliza mijloace si echipamente moderne, printre care o autoplatforma de interventie si salvare la inaltimi, patru autospeciale pentru stingerea incendiilor si doua ambulante SMURD. Totodata, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi va fi prezent cu doua autospeciale, iar Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi cu o autospeciala. La interventie vor participa si membrii Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta al ansamblului urbanistic.

Palas a fost proiectat si executat cu dotari moderne si complexe din punct de vedere al securitatii la incendiu, atat in ceea ce priveste detectia, semnalizarea si alarmarea, cat si in ceea ce priveste instalatiile de stingere a incendiilor. Ansamblul dispune de: rezerve de apa, retea de hidranti exteriori, statii de pompe, instalatii de hidranti interiori, instalatii de stingere tip sprinkler, instalatii de desfumare, stingatoare de diferite tipuri etc. Totodata, in Palas este constituit un Serviciu Privat pentru Situatii de Urgenta, in cadrul caruia sunt organizate echipe specializate pentru interventie in caz de incendiu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii