A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715478911.2567.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evolutii la nivel european privind finantarea durabila a sportului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
30-05-2012, ora 16:52

Evolutii la nivel european privind finantarea durabila a sportului

Articol de Alexandra Stefanescu

Saptamana trecuta, la Bruxelles a avut loc o noua intalnire a grupului de experti privind finantarea sustenabila in sport. Inca din 2011, reprezentantul Romaniei in acest grup de experti este Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director DJST Iasi.

In cadrul intalnirii s-a discutat despre ultimele evolutii la nivel european privind TVA-ul, ajutoarele de stat si pariurile, cu un posibil impact asupra finantarii sportului, voluntariatul prestat in sport, subventiile acordate de sectorul public si distribuita banului public catre federatiile nationale de sport, sponsorizarile si donatiile primite de sportivi si organizatiile din care fac parte si drepturile media in domeniul sportiv.

Urmatoarea intalnire a grupului de experti va avea loc pe 14 noiembrie si va fi reuniunea finala inaintea redactarii raportului privind „Intarirea mecanismelor de solidaritate financiara in sport”. Acest raport final va cuprinde analize, recomandari si exemple de bune practici in domeniul finantarii durabile a sportului – un sector economic important si in plina dezvoltare, care poate contribui la cresterea economica si la ocuparea fortei de munca.

"Planul UE de lucru pentru sport identifica aspectele economice ale sportului si in special finantarea durabila a sportului de masa, ca o tema prioritara pentru nivelul de cooperare in sportul european. In acest sens, Grupul de Experţi privind "Finantarea Durabila a Sportului" a fost insarcinat sa propună "Modalitatile recomandate pentru a consolida mecanismele de solidaritate financiara in sport" pana la sfarsitul anului 2012. Sunt onorat si mandru ca reprezint Romania si Iasul la cel mai inalt nivel, in grupul de experti ai Comisiei Europene, intr-un domeniu pe care l-am practicat si il voi sprijini mereu”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director DJST Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii