A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716125384.5771.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evenimentul caritabil “Un sunet in tacere”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-05-2013, ora 11:50

Evenimentul caritabil “Un sunet in tacere”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Joi, 23 mai 2013, incepand cu ora 19:00, echipa EnjoyLife, formata din 23 de masteranzi ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza, impreuna cu Fundatia Star of Hope va invita la Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Agronomie, Iasi sa participate la evenimentul caritabil „Un sunet in tacere”.

In cadrul acestui spectacol va veti putea rasfata sufletul ascultand compozitii muzicale ale dinastiei Strauss, interpretate de Romanian Academic Orchestra, sub bagheta marelui dirijor Michael Beck. De asemenea, momentele de balet si de teatru vor completa o seara cultural artistica extraordinara, dedicata tuturor iubitorilor de frumos.

Evenimentul „Un sunet in tacere”este organizat in scop caritabil, pentru a-l ajuta pe Robert Atasiei, un copil de 6 ani din localitatea Scanteia, care sufera de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala. Astfel, toti banii obtinuti din vanzarea biletelor si din donatii vor fi utilizati in scopul achizitionarii a doua proteze auditive digitale si achitarii sedintelor de logopedie necesare recuperarii auzului si dezvoltarii normale a limbajului.

Biletele se pot achizitiona in perioada 6 - 23 mai 2013, din incinta centrelor comerciale Felicia si Iulius Mall, precum si din corpul B al Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii