ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-05-2013, ora 15:57

Evenimentul caritabil „Un Sunet in Tacere”, la USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Fundatia Star of Hope Romania in colaborare cu echipa de masteranzi EnjoyLife organizeaza joi, 23 mai, orele 19.00 evenimentul cultural artistic „Un Sunet in Tacere” in sala Aula Magna ”Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi.

Seara va fi moderata de Carmen Sandu Toderascu, prezentatoarea emisiunii Puls Economic.

Scopul evenimentului este de a-i oferi ajutor lui Robert, un baietel de 6 ani care sufera de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala. Robert nu poate auzi decat zgomotele puternice si prezinta intarziere in dezvoltarea limbajului. Fondurile care vor fi obtinute vor fi folosite pentru achizitionarea a doua proteze auditive in valoare de 14000 lei si pentru acoperirea costurilor sedintelor de logopedie necesare recuperarii auzului si dezvoltarii limbajului.

Evenimentul va fi marcat de prezenta mareleui dirijor Michael Beck sub bagheta caruia Romanian Academic Orchestra va oferi o interpretare grandioasa a compozitiilor muzicale din dinastia Strauss. Timp de mai multe decenii Michael Beck a fost directorul si dirijorul mai multor orchestre si formatii corale din nord-vestul Germaniei. De asemenea ne vor incanta trupa de balet Attitude a Colegiului National „Octav Bancila” Iasi si Roxana Konyar printr-un moment de teatru de animatie cu piesa „Don Quijote”.

Nu exista sunet mai placut urechilor unui om decat sunetul propriului nume”. Herbert Harris – Din nefericire Robert nu se poate bucura de acest privilegiu. Sansa lui Robert de a se bucura de o viata normala si bucuria de a auzi sunetul lumii in care traieste sta in bunavointa noastra.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, apolitica, infiintata in anul 1998 cu sediul central la Iasi. Misiunea fundatiei este de a imbunatati calitatea vietii copiilor aflati in dificultate, in special a copiilor cu dizabilitati. Fundatia a infiintat si sustine financiar 6 centre de zi pentru copiii aflati in dificultate care depasesc peste 1000 de beneficiari.

Fundatia Star of Hope Romania este acreditata in baza legii ca furnizor de servicii sociale, principalul obiectiv fiind de imputernicire a parintilor. Fundatia a dezvoltat 10 asociatii de parinti care au copii cu sindrom Down, autism si deficiente neuro-motorii, in judetele Iasi, Botosani si Vaslui.

Fundatia Star of Hope Romania a infiintat anul acesta Fedaratia Nationala a Organizatiilor de parinti care au copii cu dizabilitati, care insumeaza peste 2000 de beneficiari.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (4)  
johhnyFox,  13.07.2017 05:35

05sgsywup5k5x05a69 google google 2kt432s17amq0wpfat

   
johhnyFox,  12.07.2017 07:59

yq2jpbmbsx0dcgerxf google google o7uqifek6skawg890j

   
JerryKah,  03.07.2017 08:12

hqlh8xy5nks2y3qgji google google 3hpn46rh6vpokk13c9

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii