ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2015, ora 07:50

Evenimente dedicate Unirii Principatelor la Palas

Articol de Cristian Amariei
Palas marcheaza ziua Unirii Principatelor prin targuri cu produse romanesti si cu obiecte handmade, retragere cu torte, teatru de papusi.

De vineri pana duminica, in perioada 23 – 25 ianuarie 2015, Atriumul Palas Mall gazduieste Targul Produselor Romanesti. Vizitatorii vor celebra cei 156 de ani de la Mica Unire admirand si cumparand articole autohtone, care aduc mandrie locala: dulciuri de casa, preparate din carne, miere, port traditional, articole de artizanat, accesorii confectionate din piele naturala si multe alte obiecte realizate dupa tehnici romanesti si care pun in valoare priceperea mesterilor populari.

Pe 24 ianuarie, tot pentru a serba Unirea Principatelor Romane, in Atrium si la intrarile principale vor fi arborate steaguri ale Romaniei. In plus, clientii Palas Mall vor primi stegulete, baloane si insigne cu tricolorul. in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, fatada celei mai inalte cladiri din ansamblul Palas va imbraca un drapel de mari dimensiuni. Intre orele 18.00 si 18.30 se va desfasura retragerea cu torte a Garnizoanei Iasi – Brigada 15 Mecanizata, care va avea ca destinatie parcul Palas.

Pana pe 25 ianuarie, la parterul Galeriei Palas Mall, in zona Hervis Sports, este organizat targul handmade The Vintage. O varietate de articole lucrate manual ii asteapta pe toti cei care apreciaza obiectele unicat, cu tematica „vintage”: bijuterii, tablouri, gravuri pe sticla, genti, palarii, piese vestimentare, lumanari sculptate, cutii decorate prin diferite tehnici si multe altele.

Duminica este o noua zi cu teatru de papusi. Prichindeii primesc invitatie la distractie, alaturi de marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Cei mici sunt asteptati de la ora 11.00 si de la ora 17.00, in zona Intersport, pentru a se intalni cu personajele din lumea povestilor. In aceeasi zi, in intervalul orar 15.00 -17.00, cumparatorii vor fi acompaniati in periplul lor prin magazine cu un recital de chitara, oferit de artisti locali.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
OKBet,  14.08.2023 12:48

Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts. Thank you for sharing great information to us. OKBet

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii