A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713606320.6176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eugen Teodorovici , Dan Sova si Remus Pricopie vor fi prezenti pe 1 decembrie la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2013, ora 14:22

Eugen Teodorovici , Dan Sova si Remus Pricopie vor fi prezenti pe 1 decembrie la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova si ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, vor fi prezenti de Ziua Nationala la Iasi.

Pe 1 decembrie, odata cu sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, incep, oficial, si evenimentele din cadrul Sarbatorilor de Iarna. Sefii Primariei Iasi au pregatit pentru 1 decembrie mai multe manifestari in punctele – cheie ale orasului. Prima parte a zilei va fi dedicata sarbatorii nationale, pentru ca in partea a doua sa se inaugureze iluminatul festiv.

Astfel, duminica, pe 1 decembrie, iesenii sunt asteptati in Piata Unirii incepand cu ora 9.00, pentru a serba Ziua Nationala a Romaniei. In prima parte, iesenii pot asista la concertul sustinut de Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Maria Ghinea, Mioara Velicu, Nicolae Hrib si Zenaida Julea. La ora 10.00 sunt programate manifestarile oficiale la care vor lua parte sefii orasului, ai judetului, parlamentari: defilarea Garzii de Onoare, slujba religioasa si depunerea de coroane. Ulterior, in Piata Unirii va avea loc a doua parte a concertului de muzica populara. De la ora 12.00, iesenii sunt invitati sa guste din produsele traditionale pregatite cu acest prilej. Vor fi 7.500 de portii de fasole si carnati, cu vin fiert.

Tot pe 1 decembrie, in cursul serii, vor fi aprinse atat luminile din oras, cat si iluminatul festiv din cadrul complexului Palas. Astfel, la ora 17.30, in fata Primariei, se vor aprinde toate luminile din oras, in timp ce in jurul bradului de pe pietonal, spiridusii si personajele de basm vor sustine un spectacol de muzica si dans, impreuna cu trupa The Sky si Adrian Stefan. Cel mai mare Mos Craciun din Iasi, de sase metri inaltime, va fi prezent si el la deschiderea festiva.

La ora 18.00, spectacolul se muta in atriumul din Palas Mall, unde vor fi aprinse, in prezenta personajelor de basm, 300.000 de beculete. Tot la Palas va fi deschis si patinoarul din gradina, dar va fi inaugurat si un trenulet special pentru copii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii