ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-11-2012, ora 04:29

„Eu si copilul special din familia mea”. Intalnire a parintilor copiilor cu nevoi speciale

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 2 noiembrie, incepand cu ora 17.30, Libraria Carturesti din Iulius Mall va gazdui intalnirea parintilor copiilor cu nevoi speciale, la initiativa filialei Iasi a Asociatiei Nationale pentru Copii si Adultii cu Autism – ANCAAR.

Evenimentul, intitulat „Eu si copilul special din familia mea”, isi propune sa aduca in atentia comunitatii problemele cu care se confrunta familiile in care sunt copii cu dizabilitati. Impreuna cu membrii ANCAAR si invitatii lor, se vor parcurge multe dintre etapele prin care trec parintii unui copil cu dizabilitati, de la aflarea diagnosticului si pana la stadiul prezent.

Prin subiectele abordate, inspirate si din volumul Suflete in culori pe care l-am scris ca un jurnal al propriei experiente cu copilul meu diagnosticat cu autism, vom incerca sa raspundem la unele intrebari la care, de multe ori, nu putem gasi un raspuns: Cum reusesc sa trec peste diagnostic, Ce trebuie sa fac si Cum pot sa-mi continuu viata de familie?”, a declaratCarmen Gherca, presedintele ANCAAR Iasi.

La intalnirea cu parintii sunt invitati psihoterapeuti, asistenti sociali, medici, psihologi si specialisti implicati in problematica persoanelor cu autism.

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii