A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713537076.1935.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Este OFICIAL: Ieseanul Catalin Morosanu candideaza din partea PDL pentru Consiliul Judetean Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
01-05-2012, ora 14:02

Este OFICIAL: Ieseanul Catalin Morosanu candideaza din partea PDL pentru Consiliul Judetean Iasi

Articol de Cristian Amariei

Catalin Morosanu si-a depus astazi candidatura pentru un post in Consiliul Judetean Iasi. Partidul pe care il reprezinta ieseanul cunoscut in circuitul K1 drept "Moartea din Carpati" este Partidului Democrat-Liberal. Acesta a declarat ca a facut acest gest intrucat se simte dator fata de generatia tanara si fata de sportivii iesenii.

Catalin Morosanu, candidat PDL:

“Mergeam pe strada si ma intreba lumea pe strada de ce nu intru in politica. Am vrut si vreau sa intru in politica pentru ca nu pot sa stau deoparte. Noi suntem generatia tanara si trebuie sa facem ceva pentru tara noastra, si numai din postura unui politician poti sa faci ceva. Nu poti sa iesi in strada, nu poti sa faci absolut nimic, trebuie sa intru in politica ca sa fac ceva pentru generatia mea, pentru generatia tanara. In mod special acum pentru sport, pentru sportivii din Iasi. Intotdeauna mi-am dorit ca sportivii din Iasi sa aiba mai multi bani, pentru ca ei aduc faima orasului nostru, sunt un fel de ambasadori ai Iasului. Mi-as dori sa-I sustin din punctul asta de vedere. Este un pas pentru mine, ce o sa fie o sa fie. Ma voi lupsa pentru sportivii din Iasi si poate voi sustine si proiecte de educatie, pentru ca sunt foarte importante.”

In legatura cu partidul pe care il sustine, Morosanu a declarat ca a ales PDL-ul datorita prieteniei cu Petru Movila,singura autoritate care a fost alaturi de mine la inceput de cariera”. Sportivul a facut aluzii si la recentele modificari din cadrul partidului democrat liberal: “La sfarsit raman cei puternici, tradatorii au plecat, ramanem noi aici sa ne luptam cu toata lumea.”

Catalin Morosanu (28 de ani) si-a lansat candidatura odata cu deputatii Petru Movila si Nicusor Paduraru, candidatii PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Iasi si, respectiv, pentru Primaria Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii