A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716046140.6251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevii ieseni pot deveni “Politisti pentru o zi!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-09-2013, ora 09:03

Elevii ieseni pot deveni “Politisti pentru o zi!”

Articol de Alexandra Stefanescu

Elevii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani pot participa, incep and cu data de 19 septembrie, la concursul “Politist pentru o zi!”, lansat de Inspectoratul Judetean de Politie Iasi in colaborare cu Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi in cadrul Saptamanii prevenirii criminalitatii.

In perioada 30 septembrie-4 octombrie, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, prin Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, si Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi deruleaza o serie de activitati informativ-preventive destinate elevilor din scolile si liceeele din municipiul Iasi cu titlul “SIGURANTA TA CONTEAZA”.

Scopul acestui demers educativ comun il reprezinta cresterea gradului de informare si dezvoltare a unui comportament antivictimal si antiinfractional in randul populatiei scolare, in perspectiva integrarii tinerilor cu o cultura civica responsabila in societatea romaneasca.

O prima sectiune dedicata elevilor de gimnaziu debuteaza cu lansarea concursului “Politist pentru o zi” care se desfasoara pe doua sectiuni: povestiri-eseu-poezie, de maxim 1.000 de cuvinte si desene-pictura-colaje in alb-negru sau color. Pot fi abordate tematici diverse, toate legate de ceea ce inseamna meseria de politist si cu ce te poti confrunta in aceasta activitate.

Inscrierea lucrarilor se face pana la data de 30 septembrie 2013.

Primii trei clasati la ambele sectiuni vor primi premii ce vor consta in carti de fictiune si materiale informative pe temele specifice concursului.

Toate lucrarile inscrise in concurs vor primi un Certificat de Participare.

In ziua de 2 octombrie 2013 va avea loc Gala de Premiere la Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi unde beneficiarii vor afla mai multe informatii despre diferite subiecte legate de prevenirea infractionalitatii in randul minorilor.

Lucrarile castigatoare vor fi postate pe pagina proiectului la adresa: http://bjiasi.wordpress.com/siguranta-ta-conteaza/

Pentru mai multe detalii despre conditiile de participare, regulament si concurs, poate fi consultata pagina blog http://bjiasi.wordpress.com/siguranta-ta-conteaza/

Foto: adevarul.es

     
Tag-uri: copii, concurs, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii