ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
22-06-2011, ora 12:58

Elevii ieseni au sustinut astazi proba scrisa la matematica. Vezi care au fost subiectele!

Articol de Alexandra Stefanescu

Peste 9.000 de elevi de clasa a VIII-a din judetul Iasi au sustinut astazi proba scrisa la Matematica in cadrul examenului de Evaluare Nationala.

Examenul s-a sustinut in 211 unitati scolare, iar prezenta a fost de 96,55%. Varianta 8 a fost extrasa din cele 10 concepute de Centrul National pentru Evaluare si Examinare.

Elevii de clasa a VIII-a au susţinut astazi, 22 iunie 2011, proba scrisa la disciplina Matematica in cadrul examenului de Evaluare Nationala. S-a constatat ca varianta 8, extrasa din cele 10 concepute de catre Centrul National pentru Evaluare si Examinare, a respectat in primul rand programa scolara, apoi modelul postat la inceputul acestui an scolar pe site-ul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, avand, in ansamblu, un nivel mediu de dificultate. Singurul subiect care ar putea ridica probleme este cel de la punctual III (c), care la prima vedere pare mai dificil. Pentru elevii care s-au pregatit cu seriozitate nu va fi foarte greu sa obtina chiar nota 10”, se arata intr-un comunicat emis de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi.

Prezenta la teza a fost astazi de 96,55%.

Vezi subiectele!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii