ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-04-2016, ora 09:09

Elevii ieseni, argint si bronz la Olimpiadele Nationale de Matematica si Informatica

Articol de Cristian Amariei
Elevii care s-au pregatit pentru Olimpiadele Nationale la Matematica si Informatica in centrele de performanta „Hai la Olimpiada!” din Iasi au castigat patru medalii de argint si 5 medalii de bronz.

La Olimpiada Nationala de Matematica, stefan Blajuti si Veronica Rotaru, ambii in clasa a VIII-a, au castigat medalii de argint la Olimpiada Nationala de matematica si s-au calificat la barajul lotului national pentru olimpiada internationala de matematica. stefan Blajuti a obtinut si o mentiune din partea Ministerului Educatiei.

Malina Constantinescu (clasa a VII-a) a obtinut medalia de bronz si de asemenea va participa la barajul pentru un loc in lotul national de matematica. Medalie de bronz a obtinut si stefan Obada (clasa a X-a). Luca Gavrilas, elev in casa a V-a la Colegiul National “Costache Negruzzi” si Radu Costache, elev in clasa a VI-a la Liceul Teoretic de Informatica “Grigore Moisil” au obtinut medalii de argint la Olimpiada Nationala de Informatica.

Trei medalii de bronz au fost obtinute de Octavian-Cosmin Macovei, elev in clasa a V-a la Colegiul National “Costache Negruzzi”, Rares Iordan si Adina Romanescu, ambii elevi in clasa a VI-a la Liceul Teoretic de Informatica “Grigore Moisil”.

In prezent, functioneaza paisprezece centre de performanta “Hai la Olimpiada!”, in sapte judete din tara. in anul scolar 2015-2016, 1.882 de elevi s-au pregatit saptamanal in centrele de performanta din Bucuresti, Constanta, Buzau, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara, sub indrumarea a 154 de profesori.
     
Tag-uri: elevi, medalii, olimpiada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  21.05.2017 08:06

wh0cd6088878 cialis cost

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii