A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715911878.1914.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevi ieseni in competitia “Scoli europene pentru o planeta vie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
31-10-2012, ora 16:22

Elevi ieseni in competitia “Scoli europene pentru o planeta vie”

Articol de Diana Dumitriu

Elevii de la Scoala Dimitrie Anghel, din Iasi, se află printre participantii din Romania care au luat parte, saptamana trecuta, in Austria, la lansarea unei noi editii a competitiei dedicate protejarii mediului inconjurator “Scoli europene pentru o planeta vie”. Proiectul este realizat de catre WWF in parteneriat cu Fundatia ERSTE.

33 de echipe de elevi si profesori din Romania si alte 8 tari europene, respectiv Austria, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Moldova, Serbia, Slovenia si Ucraina, s-au intalnit in sud-estul Vienei, la Illmitz, la academia de pregatire pentru competitia ”Scoli europene pentru o planeta vie”. Romania a fost reprezentata de catre profesorii: Nicoleta Potorac din Iasi, Alpar Voros din Cluj Napoca, Eugenia Fülöp Birsan din Sighisoara si Gheorghita Tifui din Piatra Neamt.

Prin workshop-uri si activitati in aer liber ei au primit informatii pe diverse teme legate de natura si conservarea mediului inconjurator. Din acest moment, elevii au la dispozitie tot anul scolar pentru a-si definitiva proiectele ecologice individuale. La finalul proiectului castigatorii vor participa intr-o tabara ecologica in Romania.

Dupa academia de pregatire din Illmitz am inteles care sunt etapele cheie in implementarea unui proiect, cum putem organiza o campanie de strangere de fonduri sau cum putem initia si dezvolta o campanie de informare la nivel local. Dar, cel mai important, am capatat incredere ca putem sustine un proiect de o asemenea amploare, in care avem ocazia sa implicam atat autoritatile locale cat si companiile private din zona. Marea provocare data de acest concurs de proiecte consta in faptul ca propune elevilor sa se implice in toate etapele, de la nivel organizatoric si executional, pana la nivel decizional”, a declarat Nicoleta Potorac, profesor coordonator Scoala Dimitrie Anghel, Iasi.

     
Tag-uri: elevi, Iasi, competitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii