A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713972980.3637.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea ELIBERATA din arestul Politiei Capitalei. Cine a asteptat-o la iesirea din penitenciar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 08:07

Elena Udrea ELIBERATA din arestul Politiei Capitalei. Cine a asteptat-o la iesirea din penitenciar

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce inalta Curte pentru Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Elena Udrea a parasit arestul Politiei Capitalei, marti seara, in jurul orei 20.15. Aceasta a fost asteptata in masina care a dus-o acasa de mama sa. Imediat cum Elena Udrea a urcat in autoturism, mama sa, vizibil emotionata, a luat-o in brate.

Dupa ce a plecat de la Politia Capitalei, Elena Udrea a mers la Sectia 2 de Politie pentru a fi luata in evidenta, conform procedurilor legale. "Nu am voie decat acasa", le-a spus Elena Udrea jurnalistilor, dupa ce a iesit din sectia de Politie.

Instanta a admis, marti, contestatia formulata de Elena Udrea impotriva deciziei de arestare preventiva, dispusa in cazul ei pe 11 februarie, urmand ca aceasta sa stea in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Judecatorii au impus Elenei Udrea mai multe obligatii, printre care: sa nu comunice cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect; sa nu comunice informatii referitoare la acuzatia penala presei sau prin retelele de socializare. Magistratii ii atrag atentia lui Udrea ca, in caz de incalcare a acestor obligatii, se poate dispune arestarea preventiva.

Elena Udrea a fost arestata preventiv pe 11 februarie, la cererea procurorilor DNA, fiind acuzata de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea); trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania); trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro); si spalare de bani.

Sursa: rtv.net
Foto: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii