ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2016, ora 09:02

Educatoare din Iasi, injunghiata mortal de sotul ei. Barbatul a incercat apoi sa se raneasca singur

Articol de Madalina Irimia
O noua crima socheaza Iasiul, dupa cea de la sfarsitul saptamanii trecute cand un tanar, fiul unui ofiter SRI, a fost gasit injunghiat in propria casa.

O educatoare de 60 de ani a fost injunghiata mortal de propriul sot, miercuri dimineata, chiar inainte ca femeia sa plece spre locul de munca. Potrivit anchetatorilor, dupa ce a comis oribila fapta, barbatul a incercat sa se raneasca singur, apoi a sunat la 112. Din nefericire, medicii nu au mai putut sa o salveze pe femeie, iar cel care i-a fost calau a fost dus la spital insotit de politisti.Educatoarea, spun medicii, a suferit o hemoragia puternica, iar aceasta i-a provocat decesul la scurt timp dupa ce a fost atacata chiar de sotul ei. Apelul la 112 a fost facut de barbat. Imediat dupa comiterea crimei, acesta a incercat sa isi provoace mai multe rani pe corp.

Diana Cimpoesu, purtator de cuvant Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi: "Pacienta gasita in stop cardio-respirator, cu o plaga injunghiata la nivelul gatului si o cantitate mare de sange pierdut. Sotul a declarat ca ele este cel care a produs acest traumatism."

Femeia de 60 de ani mai avea putin pana sa iasa la pensie, dupa ce o viata intreaga a lucrat in mijlocul copiilor ca educatoare. Vecinii au ramas ingroziti de oribila fapta si spun ca cei doi erau vazuti des impreuna. Nimeni nu isi inchipuie ce s-a petrecut intre ei, in acesta dimineata.

"In ultima vreme veneau de la cumparaturi impreuna. Sotul a coborat azi jos si a venit si a zis uite ce nenorocire, si-a omorat femeia. Nu pot sa imi revin", spune o vecina.

Sotii locuiau singuri in apartament, iar barbatul de 66 de ani era deja la pensie. Vecinii spun ca au doi copii, plecati la munca in strainate.

Intre timp, barbatul a fost transportat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru o expertiza medicala.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, crima, soti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii