A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715922156.135.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Echipa MAGIC IASI din Iasi este Marea Castigatoare a Cupei Prieteniei Bergenbier la fotbal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
05-06-2014, ora 17:44

Echipa MAGIC IASI din Iasi este Marea Castigatoare a Cupei Prieteniei Bergenbier la fotbal

Articol de Cristian Amariei

In urma unei finale incredibil de tensionate care s-a desfasurat miercuri 4 iunie pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro echipa Magic Iasi a devenit prima castigatoare a competitiei Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal. Dupa un parcurs imaculat in turneul local si dupa ce au reusit sa castige si Turneul Final Est de la Bacau, Magic Iasi este campioana primei editii a competitiei.

Intr-o partida incredibil de spectaculoasa care a fost transmisa in direct de postul de televiziune Sport.ro, baietii din Iasi au reusit sa se impuna cu scorul de 4 – 3 pe nisipul de pe plaja Copacabana in fata celor de la Brazilienii. In urma unei perioade de pregatire si acomodare cu terenul care a durat trei zile, cele doua echipe au pus punct unei competitii dedicate prietenilor fotbalului.

Cele doua echipe urmeaza sa se intoarca vineri in tara pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni cu povestea si experienta incredibila a unei competitii frumoase, dinamice si plina de suspans.

Se pare ca dupa ce au reusit sa se impuna categoric si in Turneul Final Est, baietii de la Magic Iasi au reusit sa-i invinga pe cei de la Brazilienii cu scorul de 4 – 3. Golurile Marii Finale a Cupei Prieteniei Bergenbier la fotbal au fost marcate pentru echipa din Iasi de Sorin Marin, Chiper Bogdan si Brighiu Ciprian in timp ce Cosmin Gabriel Craciun, capitanul celor de la echipa Brazilienii si Vasile Anca au reusit sa marcheze golurile clujenilor in finala disputata pe plaja din Rio.

Astfel trofeul Cupei Prieteniei Bergenbier ajunge la Iasi datorita baietilor de la Magic Iasi. Dupa treizeci de turnee locale din tot atatea orase din tara si doua Turnee Finale Vest si Est, care au adunat peste 10.000 de prieteni in competitie, Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal a oferit partide cu rezultate spectaculoase si rasturnari de situatie neprevazute care au atras aplauze din partea fanilor veniti la terenurile special amplasate in orasele unde s-au disputat etapele celei mai mari competitii dedicate amatorilor in acest an in Romania.

Este o bucurie incredibila si nu ne vine sa credem. Am reusit sa castigam pe plaja Copacabana acest turneu incredibil. Asteptarea a luat sfarsit si acum suntem campioni. Cupa vine la Iasi! Multumim foarte mult familiilor noastre, prietenilor nostri si organizatorilor pentru aceasta competitie incredibila si pentru sansa unica in viata ce ne-a fost oferita de a vedea Rio si in special de a juca o finala intr-un asemenea loc. Am avut parte de un meci strans pentru ca am fost si condusi insa am reusit sa revenim si sa ne impunem. Felicitari si baietilor de la Brazilienii care sunt o echipa foarte buna care chiar a reusit sa ne ofere emotii. Suntem campioni aducem cupa la Iasi” au declarat campionii la finalul meciului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii