A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713533512.4871.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Echipa CS Navobi Iasi va juca sambata impotriva FCM ASA Tg Mures
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
13-09-2013, ora 10:29

Echipa CS Navobi Iasi va juca sambata impotriva FCM ASA Tg Mures

Articol de Alexandra Stefanescu

CS Navobi va disputa etapa a II a din Superliga de fotbal feminin, in compania vice-camioanei Romaniei, FCM ASA Tg Mures, sambata 14 Septembrie, ora 10,00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Emil Alexandrescu din Copou.

Din echipa iesena lipsesc cateva jucatoare importante care sunt accidentate si pe care nu se poate conta pentru acest meci: Corina Musteata, Olivia Obreja, Justine Prata, Artimeza Ciubotaru, Aura Gheorghita.

"Suntem intr-un moment dificil ca echipa, cu multe jucatoare pe care nu le vom putea folosi la acest meci important, cu o situatie financiara de supravietuire, cu un moral scazut dupa infrangerea de la Bucuresti. Insa, am incredere in tot ce am facut pana acum si mai ales in caracterul fetelor. Stiu ca jucatoarele vor face totul pentru a demonstra ca suntem o echipa unita si care putem face performante impreuna, in ciuda lipsurilor pe care le avem. Imi doresc sambata sa facem un meci bun care sa ne pregateasca pentru urmatoarele doua partide de la Craiova si de acasa cu Baia Mare pe care le putem castiga. Asteptam spectatorii sa ne sustina si sa ne ofere in continuare sprijin, incredere si rabdare!" , a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

     
Tag-uri: CS Navobi, Iasi, meci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii