ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-03-2016, ora 10:28

ERA Ladies Trophy, eveniment marca Raliul Iasului

Articol de Madalina Irimia
XS Motorsport, ERA Shopping Park si Primaria Municipiului Iasi va invita in ziua de 6 martie 2016 la concursul de indemanare auto pentru doamne si domnisoare, ERA Ladies Trophy.

XS Motorsport este clubul care a organizat cea mai importanta competitie automobilistica din Romania in ultimii doi ani, Raliul Iasului Cotnari, precum si o competitie unica pentru amatori, Iasi Cultural Trophy. Duminica, 6 martie, reprezentantele sexului frumos au prilejul sa-si testeze calitatile de conducator auto la cea de-a doua editie a unei competitii automobilistice inedite, in parcarea centrului comercial ERA. Circuitul pregatit de organizatori presupune stapanire de sine, indemanare si atentie sporita.

„Succesul inregistrat anul trecut, la prima editie, ne-a convins ca doamnele si domnisoarele au nevoie de un eveniment automobilistic organizat exclusiv pentru ele, iar cel mai bun prilej este cu ocazia zilei lor. Pentru ca din ce in ce mai multe femei se descurca singure in jungla traficului urban, o incercare de acest fel, pusa sub semnul unei competitii ce se va finaliza cu premii atractive, va fi cu siguranta o proba interesanta. Totodata, ne dorim sa atragem atentia tuturor celor care calca iresponsabil acceleratia si-si manifesta spiritul competitiv in trafic, oferind ca alternativa acest gen de manifestare.”, a declarat Dan Codreanu, presedintele clubului organizator, XS Motorsport Iasi.

ERA Ladies Trophy presupune mersul printre jaloane, precum si opriri precise in puncte dinainte stabilite. Corectitudinea executarii traseului este cea mai importanta, nu viteza. inscrierile se fac pe site-ul www.raliul-iasului.ro/ladiestrophy.
     
Tag-uri: iasi, ladies trophy
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii