A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714836944.392.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dupa primarii din judetul Iasi, a venit randul presedintilor sectiilor de votare sa fie instruiti asupra desfasurarii legale a referendumului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-07-2012, ora 17:00

Dupa primarii din judetul Iasi, a venit randul presedintilor sectiilor de votare sa fie instruiti asupra desfasurarii legale a referendumului

Articol de Anca Gabriela Cretu

Subprefectul judetului Iasi, Bogdan Abalasi a anuntat astazi ca zilele acestea asteapta un raspuns de la Bucuresti in ceea ce priveste ridicarea de catre reprezentantilor prefecturii a buletinelor de vot. Fata de alegerile locale din 10 iunie, cand buletinele de vot s-au tiparit dupa organizarea de licitatii la nivelul fiecarui judet, pentru referendumul de pe 29 iulie, buletinele de vot sunt aduse direct de la Bucuresti.

Abalasi a mai spus ca numarul de alegatori, care sunt asteptati la urne la sfarsitul lunii, va fi aflat cel mai probabil, maine, 18 iulie.

„ Saptamana viitoare vom avea sedinte de instruire ale presedintilor sectiilor de votare. Vor fi organizate intalniri la Pascani si la Iasi. Persoanele care nu se pot deplasa, din cauza problemelor cardiac si a celor de invaliditate aflate in tara pot solicita in scris presedintelui Biroului Electoral a celei mai aproapiate sectii de votare, inclusive in ziua votarii, sa-si exprime optiunea prin intermediul urnii special”, a explicat Abalasi.

Reamintim ca saptamana trecuta, primarii judetului Iasi au participat la un instructaj asemanator pentru cunoasterea regulilor de desfasurare ale referendumului din 29 iulie. Instructajele presedintilor sectiilor de votare vor avea la interval de cateva zile: primul la Iasi, unde vor participa presedintii sectiilor de votare din comunele arondate municipiului, iar cel de-al doilea la Pascani, unde vor participa presedintii sectiilor de votare din Pascani, Harlau, Podu Iloaiei si comunele arondate acestor orase.

Potrivit unei hotarari a Biroului Electoral Central va fi asigurata o singura urna speciala pe raza fiecarei sectii de votare. In cazul judetului Iasi, pentru cele 708 sectii de votare, alegatorii vor avea la dispozitie 708 urne speciale.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii