ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-07-2012, ora 15:39

Dumitru Oprea depune plangere penala pentru distribuirea de materiale electorale neasumate

Articol de Anca Gabriela Cretu

Astazi, presedintele PD-L Iasi, Dumitru Oprea a criticat modul in care sunt distribuite materialele care ataca imaginea presedintelui demis, Traian Basescu. Potrivit senatorului, flyierele sunt distribuite in mijloacele de transport in comun, in blocuri si chiar in blocul de pe Bulevradul Stefan cel Mare, unde la etajul 1 are sediul filiala PD-L, iar la cel de-al doilea etaj, se gaseste sediul filialei PSD.

Oprea este nemultumit de faptul ca materialele impartite electoratului nu sunt asumate, asa cum ar trebui sa faca un partid sau o formatiune politica in timpul campaniei electorale, aferente referendumului, care va avea loc pe 29 iulie.

Astazi, facem plangere penala. Am discutat cu juristii si in aceasta dupa-amiaza depunem materialul. Este un atentat asupra legii electorale. Eu, personal am mai trait astfel de momente, mai excat in turul al doilea pentru conducerea primariei Iasului, cand am fost terorizati cu astfel de mesaje specific oamenilor de la putere, de acum. Nu cred ca un simplu om poate sa faca astfel de materiale distribuite in toata tara. Probabil, organele abilitate vor face ceva in privinta asta”, a declarat Oprea.

Flyierele prezinta imagini insotite de mesaje care influenteaza exprimarea votului pe 29 iulie, prin DA sau NU. Pe acestea este intarit raspunsul DA prin urmatoarele cuvinte: Basescu este ultima lor sansa (sunt ilustrati Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga). Daca nu vrei ca ei sa se mai intoarca la putere, DEMITE-L!

Senatorul Dumitru Oprea a spus ca in urma analizelor care vor avea loc asupra materialelor distribuite, se poate depista cel responsabil de patarea imaginii lui Traian Basescu.

Este jenant cum dau asemenea mesaje oamenilor de la tara, carora de fapt, din 2009 guvernul Boc le-a oferit in loc de 5,7, 10 lei- 350 de lei celor care n-au lucrat undeva. Ce pensie li s-a taiat oamenilor de la tara. Dimpotriva, li s-a dat! Se poate afla cine este in spatele acestor flyierele. De exemplu este trecut www.davotez.ro, care te duce la un domeniu si se poate verifica rapid cine este in spate, dar nu ma ocup eu de analizele astea”, conchide liderul PD-L.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
PwgCA,  26.08.2021 09:50

pet trazodone

   
SskNQ,  10.01.2021 12:04

Medicines information sheet. Drug Class. how to get viagra without a prescription in the USA. Some about medication. Read now. Actual news about medicament. Best information about medicament. Everything information about medication. 3daa141

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii