A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716039690.9169.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dumitru Oprea cere testarea viitorilor premieri la Economie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
02-10-2012, ora 17:27

Dumitru Oprea cere testarea viitorilor premieri la Economie

Articol de Diana Dumitriu

Senatorul PDL Dumitru Oprea isi declara surprinderea in legatura cu afirmatiile facute de premierul Victor Ponta la congresul socialistilor europeni, mai ales cele privind necesitatea abandonarii austeritatii in Europa si luarea drept exemplu guvernarea USL.

Dumitru Oprea spune ca o astfel de atitudine sfideaza realitatile economice ale continentului si este expresia unei lipse de credibilitate economica.

Parlamentarul iesean a aratat ca renuntarea la austeritate este posibila doar in tarile in care masurile dure au fost luate deja. Premierul Ponta poate pretinde ca nu mai sunt necesare restructurari in Romania doar pentru ca tot greul a fost asumat de guvernele PDL. Efectul dramatic al lipsei masurilor de redresare economica se vede astazi in Grecia si Spania, tari pe care Victor Ponta le indeamna sa renunte la austeritate.

Dumitru Oprea a criticat si noua serie de atacuri a premierului roman fata de cancelarul Merkel si presedintele Comisiei Europene, domnul Barroso, exact acele persoane care sunt nevoite sa administreze politic efectele populismului socialist din Europa. Acest lucru este cu atat mai grav cu cat Victor Ponta, transformat intr-un erou de carton al continentului, are pretentia ca executivul USL sa fie luat drept model economic, dupa ce guvernarea sa a devenit celebra pentru taierea investitiilor in dezvoltare.

Parlamentarul iesean a declarat ca propagarea unor asemenea absurditati la nivel inalt este semnul unor grave carente in stiinta guvernarii. In consecinta, a recomandat ca, in cadrul partidelor, atunci cand se desemneaza viitorii prim ministri, acestia sa fie evaluati de o comisie economica interna. Astfel, s-ar putea evita situatia ca tara sa fie condusa de diletanti.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  13.05.2017 12:13

wh0cd7325300 VIAGRA PRICE

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii