ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
17-01-2012, ora 08:13

Dumitru Oprea : ,, Politrucii au inteles acum ca asta e sansa lor. Tipatul isteric tine loc de argument”

Articol de Oana Barbosu

Senatorul iesean, Dumitru Oprea continua atacul la adresa opozitiei, considerand-o motorul acestor actiuni protestatare. Potrivit parlamentarului, toate aceste acte protestatare dau forma ,, discursului isteric care prinde” la momentul actual.

,, Hai sa tipam! Cu totii! Partidele sa-si scoata fiecare in strada organizatiile de tineret. Iar ele sa-si unifice pumnii cu revolutionarii de meserie si cu galeriile de fotbal contra capetelor jandarmilor! Apoi sa pretindem fiecare ca noi suntem tara. Nu-i constructiv?”, se arata pe blogul personal al senatorului.

Democrat-liberalul considera ca scopul acestor demonstratii s-a degradat treptat, cauza majora fiind aceea a tentatiei de a dramatiza prin ,,tipete isterice”.

,, Discursul isteric prinde […] Politrucii au inteles acum ca asta e sansa lor. Tipatul isteric tine loc de argumente. Si cine dramatizeaza mai mult, cu ochii injectati de ura, poate deveni chiar vedeta. Curios lucru ca nici unul dintre ei nu mai pomeneste nimic despre Sanatate. Evident, miza lor e doar puterea”, a afirmat Oprea pe blogul sau.

Cu acest prilej, Oprea nu ezita sa critice competentele presedintelui PSD, Victor Ponta. ,,Un asemenea personaj ne striga acum ca trebuie sa disparem pentru ca, prin masurile luate, am atenuat vizibil efectele crizei. La competentele lui de etern doctorand in economie si din pozitia postului ocupat numai cu ajutorul lui Mircea Geoana, sunt sigur ca are o solutie la criza. Adica detine reteta magica de a rezolva o colosala problema financiara doar tipand isteric la cineva. Motiv pentru care trag si concluzia amara ca tineretea nu e o virtute in lipsa ratiunii si a bunului simt”, a mai declarat parlamentarul iesean.

     
Tag-uri: Dumitru Oprea, PDL, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii