ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
13-02-2012, ora 08:47

Dumitru Oprea: PNL pur si simplu a inceput sa creada in propria propaganda absurda

Articol de Oana Barbosu

Intr-un articol postat pe blogul sau, parlamentarul iesean Dumitru Oprea considera ca discursul presedintelui PSD , Victor Ponta, a cauzat intrarea liberalilor intr-o stare de incertitudine si nervozitate.

,,PNL a reacționat iarasi nervos si mecanic, fara sa sesizeze schimbarea de context politic. Asa se face ca vedem acum un PNL mai radical chiar decat PSD”, a declarat Oprea.

Totodata, parlamentarul iesean ii acuza pe liberali de lipsa unor masuri si a unor planuri alternative la cele propuse de noua echipa de guvernare.

,,Ca o masinarie stricata, repeta la infinit aceleasi obositoare “Jos!” si “Nu!”. Fara sa realizeze ca pana si susținatorii partidului ar dori sa vada un plan alternativ, masuri si nume de posibili ministri pentru o eventuala guvernare”, se arata pe blogul senatorului iesean.

In plus, Oprea sustine ca liberalii se hranesc cu propria propaganda absurda, fapt ce ii determina sa fie convinsi ca traiesc intr-o dictatura. In opinia acestuia, atitudinea liberalilor le va afecta enorm voturile pe care le vor obtine la alegerile viitoare.

,, Acesta este rezultatul unui fenomen manifestat treptat, care abia acum isi arata roadele toxice. PNL pur si simplu a inceput sa creada in propria propaganda absurda. Domnul Antonescu si cei din jurul sau au devenit convinsi ca traiesc intr-o dictatura. Ca fracturile din societate trebuie neaparat adancite pentru ca ei sa poata ajunge la putere. Iar cand credința lor se clatina, Antenele le baga mințile in cap si-i radicalizeaza forțat. Lucru ce nu va trece neobservat de o parte a electoratului caruia, de obicei, nu-i plac stridențele si personajele Gica contra”, a mai afirmat parlamentarul iesean.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii