A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714283107.0623.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dumitru Oprea: “Guvernul nu are voie sa scoata Iasul de pe harta tarii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
19-02-2013, ora 13:12

Dumitru Oprea: “Guvernul nu are voie sa scoata Iasul de pe harta tarii”

Articol de Ionut Fetcu

Senatorul PDL Dumitru Oprea considera ca abandonarea construirii autostrazii Iasi-Targu Mures de catre guvernul Ponta ar condamna Iasul si intreaga Moldova la subdezvoltare.

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Senatul Romaniei, Dumitru Oprea s-a referit la recentele afirmatii ale ministrului pentru infrastructura, Dan Sova, potrivit carora nu este un sustinator al proiectului autostrazii pe care USL s-a angajat in campania electorala sa-l dezvolte.

Parlamentarul iesean considera acest lucru ca pe o noua lovitura data judetului de catre guvern, dupa ce premierul Ponta a refuzat sprijinul si pentru modernizarea aeroportului. Iesirea ministrului Sova dovedeste o crasa ignoranta privind nevoile stringente de dezvoltare a infrastructurii in regiune, precum si o lipsa de respect fata de un judet caruia USL i-a promis totul si nu ii ofera nimic.

Totodata, senatorul Oprea i-a solicitat domnului Sova, sa prezinte cate studii de prefezabilitate si de fezabilitate au fost realizate pentru proiectul autostrazii Iasi – Targu Mures, care este valoarea lor, precum si modul in care vede dezvoltarea regiunii Nord-Est in lipsa unei infrastructuri adecvate.

In finalul interventiei sale, senatorul PDL a facut un apel catre guvernul Ponta sa-si reconsidere urgent atitudinea fata de Iasi si sa elimine criteriul simpatiei sau antipatiei ministrilor in evaluarea marilor obiective de infrastructura. Senatorul PDL a spus ca daca reprezentantii puterii tot nu sunt in stare sa faca tot ceea ce au promis, macar sa gaseasca solutii pentru demararea proiectelor urgente ale Iasului, cum sunt autostrada si aeroportul. Altfel, vor scoate pur si simplu aceasta zona de pe harta Romaniei civilizate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii