A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715757913.3199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dumitru Oprea: Din surse importante am aflat ca academicianul Viorel Barbu va fi demis pentru ca si-a permis sa spuna “Da!” plagiatului lui Victor Ponta(VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
25-07-2012, ora 19:07

Dumitru Oprea: Din surse importante am aflat ca academicianul Viorel Barbu va fi demis pentru ca si-a permis sa spuna “Da!” plagiatului lui Victor Ponta(VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Liderul filialei judetene PD-L Iasi, Dumitru Oprea, spune ca a aflat pe surse ca academicianul iesean Viorel Barbu va fi demis din functia de Presedinte al Academiei Romane pe motiv ca acesta ar fi decis ca Victor Ponta a plagiat in teza de doctorat.

In municipiul Iasi se intampla niste lucruri de-a dreptul condamnibile. Pe surse destul de importante am aflat ca presedintele Academiei Romane, filiala Iasi, academicianul Viorel Barbu, va fi detronat pentru ca si-a permis sa spuna “da!” plagiatului lui Victor Ponta. Institutul Xenopol din Iasi care este parte din Academia Romana filiala Iasi este in strada. Nimeni dintre cei care reprezinta oficialitatile judetului si municipiului nu se ingrijeste de soarta comorilor istorice aflate acolo”, a declarat Oprea.

Viorel Barbu a fost membru in Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a decis ca Victor Ponta a plagiat in teza de doctorat.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii