A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714160744.5517.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dumitru Oprea :A inceput campania manipularii prin sondaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
27-02-2012, ora 13:45

Dumitru Oprea :A inceput campania manipularii prin sondaje

Articol de Oana Barbosu

Dupa ce Adomnitei a publicat, pe blogul sau, rezultatele sondajelor de opinie care fac referire la increderea cetatenilor ieseni in oamenii politici locali si totodata la sansele acestora de a obtine sefia primariei sau cea a CJ Iasi, este randul senatorului Oprea sa-si exprime in mod public atitudinea fata de aceste rezultate.

,, Printre atatea alte boli ale politicii mioritice, exista si cea a sondajelor contrafacute. Cand un partid sau un candidat incearca sa para mai iubit de popor, apeleaza la pacaleala sociologica. La nivel local, lucrurile sunt si mai ridicule”, a afirmat parlamentarul iesean.

Dumitru Opreaconsidera rezultatele ca fiind irelevante, acuzandu-I de manipulare,deruta, si santaj pe cei care au realizat aceste sondaje.

,, Iar clientul urmareste doar doua lucruri printr-o asemenea manipulare. Primul, sa convinga cetatenii ca el este puternic si popular. Asa i se umfla sondajele chiar si cu 20 de procente daca e nevoie. Al doilea aspect urmarit este de a creste in sondaje pe contracandidatul pe care si l-ar dori ca adversar la alegeri. Adica, daca el este pe locul 1, iar cel mai periculos adversar e la doar cateva puncte in spate, il coboara in sondaje pe 3. Apoi, ii atribuie procente, din partea casei, unui personaj fara sanse, pe care il urca pe locul 2. Ca sa para ca deja este castigator la urne.

Asadar, totul e un aranjament al unor politicieni meschini pentru a deruta votantii si adversarii. Dar, cine ii mai ia in serios?!”, se arata pe blogul senatorului PD-L.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii