ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-07-2014, ora 15:01

Duminica, 27 iulie, facem inimile sa bata la unison, numai in Oraselul "O inima de Broscuta"!

Articol de Madalina Irimia

Duminica, 27 iulie, incepand cu ora 16.00, cei mici si cei mari sunt asteptati in Oraselul „O inima de Broscuta”, din Parcul Expozitiei – Copou, pentru o noua dupa-amiaza de distractie si veselie!

Vom continua povestea personajelor principale in spectacolul de teatru in care vor juca vedetele seriei O inima de Broscuta, apoi vom dansa alaturi de copiii de la Clubul de Dans Sportiv Katiusa din Iasi, coordonati de Bianca Asiminei, care vor oferi un show de zile mari, in stilul lor special, care le-a adus deja atatea premii! Si pentru ca Oraselul nostru e o lume in care ne bucuram de toate surprizele frumoase numai impreuna, va asteptam sa va alaturati flashmob-ului care va face toate inimile sa bata la unison cu Inima de Broscuta! Invatati pasi noi de dans si lasati-va in voia relaxarii: vacanta de vara e abia la jumatate! Ne-am propus ca in fiecare saptamana sa invitam, special pentru voi, cei mai talentati copii din Romania! Asadar, duminica aceasta v-am pregatit un concert sustinut de castigatoarea premiului I la editia din acest an a Festivalului National „Mamaia Copiilor”! Este vorba despre Giulia Haidau, finalista in show-ul televizat „Next Star”. Ea va imparti scena cu sora ei, Alexandra, castigatoare a numeroase trofee nationale si internationale. Printre victoriile sale cele mai importante, amintim Premiul I si Premiul de Popularitate oferit din partea publicului la Festivalul International „Vise printre stele” din Ucraina, Premiul I si Premiul „Serban Georgescu” la Festivalul „Fulg de Nea”. Alexandra a fost invitata de onoare a editiei de anul acesta a Festivalului „Ciocarlia de Aur” din Chisinau”, anunta organizatorii.

Va asteapta o sumedenie de castigatori la tombola cu premii: volumele din Colectia O inima de Broscuta, tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri si fotografii realizate impreuna cu vedetele Oraselului, fie ca vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de papusile-gigant care reprezinta personajele centrale ale povestii: Puricelul cel Viteaz (care afla ca viata nu-i nici pe departe o gluma proasta si ca adevarata bogatie inseamna sa ai prieteni buni si devotati), Viermisorul de Matase (care ne aduce aminte ca inocenta, frumusetea inimii si mintea nepatata sunt atuurile cele mai de pret ale copilariei) si Mama-Picatura (de la care invatam ca nimic nu poate sta in calea unei inimi care iubeste neinfricat).

In vacanta asta mare, pentru voi, un parc de distractii tare!

     
Tag-uri: orasel, parc, Iasi, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii