A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714034273.0291.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Dulciuri la Bojdeuca”, eveniment dedicat toamnei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-10-2015, ora 09:05

„Dulciuri la Bojdeuca”, eveniment dedicat toamnei

Articol de Cristian Amariei
Sambata, 31 octombrie, incepand cu ora 10:00, la Muzeul „Ion Creanga” se va desfasura evenimentul „Dulciuri la Bojdeuca”, organizat de Camera Agricola Judeteana Iasi si Muzeul National al Literaturii Romane Iasi.

La eveniment vor participa producatori locali care vor prezenta dulciuri, produse de patiserie, fructe, miere de albine etc. De asemenea, va avea loc o sesiune live de preparare a magiunului, la care sunt invitati participanti de orice varsta.

La final sesiunii se va gusta rezultatul. Pentru copii au fost pregatite doua concursuri de pictat dovlecei si ascuns pungute cu mere. Pe tot parcursul manifestarii vor avea loc momente artistice.

Monica Pandelea, directorul executiv al Camerei Agricole Judetene Iasi, a declarat: „Ne reintalnim la Bojdeuca sambata aceasta, cu micii si marii consumatori de produse autentice locale. Un alt prilej de bucurie si un proiect nou impreuna cu echipa Muzeului Literaturii Romane. Concursurile si multe, multe surprize dulci: prajituri, placinte, sucuri de fructe, magiun de prune cu gust autentic romanesc, ii asteapta pe ieseni la evenimentul dedicat toamnei „ Dulciuri la Bojdeuca”.”

Evenimentul „Dulciuri la Bojdeuca” este organizat in parteneriat cu scoala Gimnaziala „Otilia Cazimir” si Gradinita cu program prelungit nr.12, Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii