A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716181470.6901.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Drama unei familii sarmane cu opt copii, din Iasi. Focul le-a mistuit casa si acum sunt nevoiti sa stea toti intr-o magazie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2016, ora 08:06

Drama unei familii sarmane cu opt copii, din Iasi. Focul le-a mistuit casa si acum sunt nevoiti sa stea toti intr-o magazie

Articol de Cristian Amariei
Mare necaz a dat peste doi soti cu opt copii, dintr-o comuna din Iasi. Casa in care stateau cu totii a fost distrusa de un incendiu, iar acum dorm toti zece intr-o magazie de lemne, ca sa nu stea sub cerul liber.
Cel mai mic dintre copilasi are doar o luna si jumatate.

Marcel Busuioc, tatal copiilor: "Aici a fost mobila, aragaz, frigider, tot, tot. Nu s-a putut salva nimic. Trei masini de pompieri au fost si abia au reusit sa stinga. Plafonul in partea cealalta a cazut tot."

Oamenii spun ca incendiul s-a produs dupa ce au aprins focul in soba. Vecinii i-au ajutat sa iasa afara din casa.
Adriana Busuioc, mama copiilor: "Eram in camera unde a ars, am facut foc sa-i faca fetitei baie si cand am mers afara sa iau apa de la robinet, vecinul a zis sa sarim, sa iesim afara ca ardem. M-am speriat ingrozitor, era focul foarte mare, exploda totul, nu stiam unde sunt copiii. Acum dormim aici in magazie."

Femeia are grija de copii, in timp ce sotul ei munceste cu ziua prin sat. Locuiau in casuta modesta cu doua camere, dar erau multumiti ca au unde. Chiar daca incendiul nu a mistuit toata cladirea, nu mai pot sta in ea.
Marcel Busuioc, tatal copiilor: "Nu se poate locui, este pericol, cade casa, poate sa cada in orice moment, asa spun pompierii."

Cel mai mic dintre copii este o fetita de o luna si jumatate. Alti fratiori de-ai ei au patru, sase, opt si noua ani, iar cea mai mare este o fata de 18 ani. Acum dorm cu totii intr-o magazie rece.

Marcel Busuioc, tatal copiilor: "Asta e singurul loc in care am inoptat. Am improvizat, am pus niste paturi aseara ca sa putem locui, ca nu avem unde ne duce 10 persoane."

Vecinii incerca sa le dea o mana de ajutor, dar si ei sunt sarmani.
Cristina Ghiriuta, vecina: "Mi-e mila de ei ca au ramas fara casa, o sa incerc sa-i ajut cat pot, doar ca nici eu nu prea am. Totul era ars. Stau aici in magazie, e greu pentru 10 suflete aici: n-ai unde sa faci baie, mancare."

Barbatul spune ca acum isi mai pune credinta doar in Dumnezeu si in oamenii milosi.

Adriana Busuioc, mama copiilor: "Sper sa fie bine."

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, drama, casa, incendiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii