ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
26-04-2012, ora 06:20

Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu vorbesc despre experienta in afaceri in fata a peste 100 de antreprenori ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 10 mai are loc Business Networking Event la Iasi, eveniment ce va reuni peste 100 de antreprenori ieseni. La eveniment sunt invitati Dragos Anastasiu (unul din Leii de la „Arena Leilor” si Presedintele Grupului Eurolines Romania) si Corneliu Veliscu (Presedinte grupul de firme Melcret Iasi).

Asociatia Junior Chamber International Iasi (JCI Iasi) organizeaza cea de-a VIII-a editie din seria evenimentelor Business Networking Event (BNE). Anul acesta evenimentul reuneste peste 100 de antreprenori locali si nu numai. Este o traditie a acestor evenimente de a aduce speakeri din randul oamenilor de afaceri de succes din Romania, la aceast editie, fiind invitati sa vorbeasca Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu.

In cadrul evenimentului se va realiza si o sesiune de fast networking si una de free networking care sa faciliteze crearea de noi contacte.

In Iasi JCI a fost infiintat legal in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri inca slab dezvoltat a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii non-guvernamentale care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai.

Foto: andreeamarc.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii