A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714190790.4299.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua autoturisme radiate din circulatie in Lituania, depistate de politisti de frontiera galateni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-10-2014, ora 14:31

Doua autoturisme radiate din circulatie in Lituania, depistate de politisti de frontiera galateni

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier din cadrul ITPF Iasi au intocmit dosare penale pe numele a doi cetateni din R. Moldova, care conduceau autoturisme ce erau radiate din circulatie de catre autoritatile din Lituania.


Pe data de 18 octombrie, I. P., cetatean din R. Moldova, in varsta de 21 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen inmatriculat in Lituania, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier.

Cateva ore mai tarziu in acelasi punct de frontiera s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, I. B., cetatean din R. Moldova, in varsta de 20 de ani, care conducea un autoturism marca Audi inmatriculat tot in Lituania.

Existand suspiciuni cu privire la cele doua autoturisme, lucratorii nostri au procedat la efectuarea unor verificari specifice in urma carora au constatat ca acestea figurau ca fiind radiate din circulatie de catre autoritatile lituaniene.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, din cadrul STPF Galati.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele celor doi barbati lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de „punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat”, cele doua autoturisme fiind indisponibilizate pana la definitivarea cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii