A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715516523.4926.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua artere importante din Iasi vor fi reabilitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-03-2016, ora 10:04

Doua artere importante din Iasi vor fi reabilitate

Articol de Cristian Amariei
Doua strazi intens circulate vor fi reabilitate de municipalitate in urmatoarele luni. Proiectul privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectarea si executia lucrarilor de reabilitare a strazii Gheorghe Asachi si bulevardului Dimitrie Cantemir va figura pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de joi, 31 martie.

„In ambele cazuri se are in vedere reabilitarea in totalitatea a infrastructurii rutiere, carosabile si necarosabile. Vom avea in vedere si ridicarea la cota a caminelor de utilitati, iluminatul public, spatiile verzi si trotuarele. In plus, in cazul strazii Gheorghe Asachi dorim sa gasim solutii pentru circulatia cu biciclete, tinand cont ca in zona sunt multi studenti, iar in Cantemir vom face reparatii si in zona caminului Decebal”, a anuntat primarul interimar Mihai Chirica.

Conform proiectului de Hotarare, lucrarile pe strada Gheorghe Asachi, care vor fi efectuate pe o lungime de 291 de metri, au o valoare estimata de 810.289 de lei si o durata de realizare de 4 luni. Lucrarile pe Bulevardul Cantemir ar urma sa dureze 6 luni. In acest caz, valoarea estimata a lucrarilor pe cei 630 de metri este de 3.150.238 de lei.
     
Tag-uri: iasi, reabilitare, strazi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii