ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
05-04-2012, ora 17:17

Dosar penal pentru braconaj piscicol

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui barbat, care transporta aproximativ 400 kilograme de peste fara a detine documente legale.

In data de 4 aprilie., in jurul orelor 19.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au oprit, in trafic, pentru control in localitatea de frontiera Stefanesti, un autoturism inmatriculat in Botosani, condus de cetateanul roman Dumitru I., in varsta de 60 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, in compartimentul transport marfa, a fost descoperita cantitatea de 384 kilograme peste de diferite specii. Conducatorul auto a prezentat documente de insotire a marfii pentru o parte din cantitatea de peste, insa acestea prezentau unele nereguli, fapt pentru care au fost contactati reprezentantii Garzii Financiare Botosani. Acestia au precizat ca intreaga cantitate de peste nu era transportata cu documente legale”, informeaza IJPF.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinerea/transportul/comercializarea fara documente legale a pestelui, icrelor si a produselor din peste, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni. Intreaga cantitate de 384 kilograme de peste, in valoare de 3840 lei, a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii