ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-04-2013, ora 16:26

Dosar penal la 20 ani. Prins fara permis de conducere, la volanul unui tractor

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au intocmit lucrare penala unui tanar care conducea un tractor desi nu detinea permis de conducere.

In ziua de 27 aprilie a.c., ora 06.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, au oprit in trafic, pentru control pe comunicatia D.N. 24 C, pe raza localitatii de frontiera Balteni, un tractor marca U.M. 650 M, condus de cetateanul roman Marian C., in varsta de 20 de ani. La control persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca barbatul nu a obtinut niciodata dreptul de a conducere”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Foto: newsfalticeni.org

     
Tag-uri: permis, tractor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii