ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-02-2015, ora 08:01

Doliu la Opera din Iasi. Solistul Octavian Dumitru s-a sinucis la 34 de ani

Articol de Cristian Amariei
Basul Octavian Dumitru, de la Opera Nationala Romana din Iasi, s-a sinucis la varsta de 34 de ani, iar din primele informatii rezulta ca ar fi fost vorba de niste probleme financiare.

Octavian Dumitru a fost gasit spanzurat duminica dimineata, in vila in care locuia, transmite Mediafax. „Am fost sesizati duminica, in jurul orei 12.30, ca a fost gasit un barbat decedat prin spanzurare in casa in care locuia. S-a deplasat la fata locului o echipa de la Sectia 5 de Politie, s-a efectuat cercetarea locului faptei si nu sunt suspiciuni, pana in prezent, cu privire la comiterea vreunei infractiuni“, a declarat comisar Madalina Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Potrivit unor surse judiciare, barbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare. Trupul cantaretului de opera a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde se va face necropsia. Barbatul era originar din Galati si lucra la Opera din Iasi din anul 2004, ultima sa reprezentantie fiind in „Barbierul din Sevilla”, unde a interpretat rolul lui Barolo. Spectacolul a avut loc joi, cu doar doua zile inainte de evenimentul tragic.

Octavian Dumitru a fost, intre anii 2002 si 2004, membru al corului „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iasi. in anul 1998, a absolvit Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galati, Sectia Pedagogica, in 2003 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, Facultatea de Interpretare Muzicala, Sectia Canto, clasa Prof. Univ. Dr. Corneliu Solovastru, iar in 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi.

Sursa: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii