A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716119330.1017.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi ieseni s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi comercializand materiale pirotehnice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2014, ora 11:18

Doi ieseni s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi comercializand materiale pirotehnice

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 13 decembrie, la ora 09.00, in timp ce efectuau o actiune in targul-obor de pe raza comunei Mironeasa, pentru prevenirea comertului ilicit, politistii i-au depistat pe S. Gheorghita, de 36 ani si S. Marinel, de 38 ani, din comuna Mironeasa, in timp ce ofereau spre vanzare materiale pirotehnice, respectiv: rachete, petarde si artificii.

Politistii ieseni au intocmit celor doi dosar de cercetare penala, conform art. 37, din Legea nr. 126/1995, privind materialele pirotehnice si au fost ridicate in vederea confiscarii 1862 materiale pirotehnice.

In conformitate cu prevederile Legii nr.126/1995, republicata, privind regimul materiilor explozive, orice operatiune cu articole pirotehnice, efectuata fara drept, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an.

Comercializarea de catre persoane fizice sau juridice neautorizate a obiectelor pirotehnice din clasa I se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 la 5.000 de lei .

Comercializarea obiectelor pirotehnice catre persoane care nu au implinit varsta de 18 ani se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 6.000 Ron.

Neindeplinirea conditiilor legale privind inscriptionarea pe ambalajul obiectelor artizanale de distractie, fabricate si confectionate pe baza de amestecuri pirotehnice, in limba romana, a denumirii, clasei din care fac parte, instructiunilor de folosire, termenului de garantie, precum si pericolelor care apar la pastrarea, depozitarea, manipularea sau folosirea lor se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 7.500 de lei.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii