ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2012, ora 13:04

Doi copii au fost grav raniti in urma exploziei unui proiectil

Articol de Alexandra Stefanescu

Doi copii au fost raniti grav in urma exploziei unui proiectil in localitatea Valea Oilor, judetul Iasi. Ambii s-au ales cu rani extrem de grave, fiind preluati si transportati cu elicopterul SMURD la Spitalul de copii "Sfanta Maria" din Iasi.

"Cei doi copii au fost adusi la spitalul Sfanta Maria. Unul dintre ei este deja in sala de operatie. Sunt sanse reduse ca mana baiatului sa mai poata fi replantata. Totodata, el are rani profunde in zona abdomenului. Starea sa este critica. Celalalt copil este in stare ceva mai buna. Este constient si urmeaza sa se i faca radiografii. Are plagi la membrele inferioare, dar nu este grav”, a declarat pentru corespondentul Mediafax medicul Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi.

In zona se efectuau lucrari care au scos la suprafata proiectilul. Cei doi copii l-au gasit, s-au jucat cu el, l-au izbit de pamant si efectiv le-a explodat in fata.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Dan Iamandi, a declarat ca proiectilul a explodat intr-o zona in care, in trecut, au mai fost gasite proiectile provenite din cel de-al Doilea Razboi Mondial si ramase neexplodate.

Pirotehnistii au imprejmuit zona pentru a verifica daca mai sunt si alte proiectile care ar putea exploda.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii