A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715767227.6604.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezbatere pe teme de guvernanta economica, la Universitatea “Al. I. Cuza”. Printre invitati se numara fostul ministru de Finante Daniel Daianu si directorul TVR Alexandru Lazescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
20-04-2012, ora 15:20

Dezbatere pe teme de guvernanta economica, la Universitatea “Al. I. Cuza”. Printre invitati se numara fostul ministru de Finante Daniel Daianu si directorul TVR Alexandru Lazescu

Articol de Cristian Amariei

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza in data de 24 aprilie al doilea eveniment din cadrul campaniei de informare si comunicare „Forum european”, dedicata temelor economice europene. Evenimentul va avea loc marti, 24 aprilie, in Aula Magna Mihai Eminescu a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Blvd. Carol I Nr. 11, intre orele 10.30 si 12.30.

Dezbaterea se adreseaza studentilor, profesorilor si altor reprezentanti ai societatii civile si ii va avea ca invitati pe seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Niculae Idu, pe presedintele director general al Televiziunii Romane, Alexandru Lazescu si pe profesorul universitar doctor Daniel Daianu. Cuvantul de deschidere al campaniei va fi adresat de rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, profesor universitar doctor Vasile Isan, iar discutia va fi moderata de Daniel Apostol, director executiv al postului de televiziune The Money Channel.

„In cadrul campaniei Forum European ne propunem sa dezbatem impreuna cu oameni de afaceri, ziaristi, studenti, profesori si reprezentanti ai societatii civile despre solutiile redresarii economice la nivel european si la nivel national. Ne intereseaza opiniile tinerilor despre masurile propuse de Comisia Europeana care ii vizeaza.” a declarat Niculae Idu, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Campania include organizarea unei serii de dezbateri pe teme de guvernanta economica in 12 orase din Romania, precum si un concurs de eseuri adresat studentilor si masteranzilor la facultatile cu profil economic sau de relatii internationale.

In cadrul dezbaterilor vor fi abordate teme precum pactul de crestere si stabilitate, oportunitatile si riscurile aderarii Romaniei la zona Euro sau bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2014 - 2020 si oportunitatile pe care acesta le prezinta pentru Romania.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii