ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2012, ora 04:01

Dezbatere cu tema ”De la Suflet pentru Suflet”, la Casa de Cultura „Mihai Ursachi” Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Conf. Dr. Paraschiva Postolache, sefa Sectiei Clinice de Recuperare Medicala Respiratorie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, Vicepresedinte al American College of Chest Physicians (ACCP) - Consiliul Regentilor si Guvernatorilor Internationali, si Regent International pentru Romania al ACCP va sustine, joi, de la orele 10.30, la Casa de Cultura „Mihai Ursachi” si viceprimarul Mihai Chirica vor lua parte la dezbaterea cu tema ”De la Suflet pentru Suflet”.

Acestia vor oferi modele de viata tuturor participantilor la dezbatere prin personalitatea, experienta si activitatea lor.

Totodata, vor fi prezentate pensionarilor din cadrul Caminului de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” Iasi serviciile existente in comunitatea ieseana in domeniul asistentei persoanelor aflate in dificultate.

Pentru a asigura o atmosfera cat mai relaxanta si cooperanta pe parcursul derularii evenimentului se vor realiza inscrieri pentru concursul „Intrebari si Curiozitati” a carui premiere va avea loc in urmatoarea luna.

Dezbaterea face parte din cadrul cadrul campaniei „60 minute pentru tine”, organizata de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi impreuna cu partenerii sai: Primaria Municipiului Iasi, Caminul de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” Iasi, Institutia Prefectului Judetului Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi.

Foto: flacara-sperantei.org

     
Tag-uri: dezbatere, Iasi, UMF
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii