A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714120837.0004.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detinutii Penitenciarului Iasi au marcat „Ziua Internationala a Tolerantei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-11-2014, ora 11:37

Detinutii Penitenciarului Iasi au marcat „Ziua Internationala a Tolerantei”

Articol de Cristian Amariei

Joi, 20 noiembrie, personalul Serviciului Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul Penitenciarului Iasi a derulat activitatea „ Ziua Internationala a Tolerantei”. Actiunea s-a adresat detinutilor tineri– arestati preventiv in scopul cunoasterii si constientizarii pericolelor intolerantei.

Acest gen de activitati au in vedere necesitatea reducerii efectelor negative ale executarii pedepsei privative de libertate asupra detinutilor, diversificarea cunostintelor intr-o maniera interactiva adaptata modului de invatare al tinerilor si adultilor, formarea si dezvoltarea unor abilitati si deprinderi care sa contribuie la imbunatatirea imaginii de sine a detinutilor, precum si la descoperirea si dezvoltarea componentei aptitudinale a personalitatii.”, a declarat comisar sef de penitenciare, Marius Vulpe.

Un procent semnificativ din populatia penitenciara este alcatuit din detinuti al caror nivel de cunostinte se incadreaza in limite inferioare, care au un grad redus de comprehensiune si manifesta interes scazut pentru explorarea informationala.

Sistemul penitenciar trebuie sa asigure terenul remodelarii personalitatii umane, in sensul orientarii acesteia catre o atitudine prosociala. In acest context, incurajarea, dezvoltarea si stimularea atitudinii participative fata de activitatile educative se constituie in premisa esentiala pentru reintegrarea sociala a detinutilor.

Foto: infois.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii