A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713915152.2495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Despre mediere ca metoda de rezolvare a conflictelor, la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-11-2014, ora 09:29

Despre mediere ca metoda de rezolvare a conflictelor, la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia
Inspectoratul de Politie Judetean Iasi si Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” organizeaza sambata, 29 noiembrie, incepand cu ora 11.00, la Sala de Lectura, o noua intalnire a Clubului Lady. Intalnirea se va desfasura sub egida Zilei Internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeilor, marcata in fiecare an pe data de 25 noiembrie.

Temele propuse ofera un prilej de a reflecta asupra felului in care violenta ne
afecteaza vietile si cum situatiile conflictuale ne pot transforma relatiile sociale. Astfel, sub genericul „Medierea ca metoda de rezolvare a conflictelor”, Daniela Roman de profesie mediator, Adrian Postu, psiholog si Dumitru Opinca, Comisar sef de politie, seful Sectiei 4 Politie Iasi, invitati cu aceasta ocazie, vor discuta despre cauzele conflictelor si cum pot fi ele evitate, despre procesul de mediere si rolul mediatorului. in cea de a doua parte a intalnirii, Tudorita Gradinariu, agent principal la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi va oferi informatii despre Ordinul de protectie a victimelor de violenta si despre institutiile cu atributii in prevenirea si combaterea violentei in familie.

Cu aceeasi ocazie va fi lansat volumul semnat de Daniela Roman, Adrian Apostu si Dumitru Opinca, Medierea penala – un proces restaurativ. Cartea va fi prezentata de Lector univ. dr. Mihai Covalciuc.

Intalnirea va fi interactiva si se va incheia cu o sesiune de intrebari din partea publicului pe temele enuntate.

Participarea este gratuita.

Foto: looms.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii