ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
04-01-2017, ora 11:03

Descopera Romania Salbatica - lansare episod nou la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Marti, 10 ianuarie 2017, Sala “Diotima” a Casei de Cultura „Mihai Ursachi” - Parcul Copou,va avea loc lansarea unui nou episod "Descopera Romania Salbatica"

Dan Dinu si Cosmin Dumitrache, impreuna cu Casa de Cultura „Mihai Ursachi” si Clubul Fotografilor Iasi, au placerea sa va invite la lansarea celui mai nou episod al serialului “Descopera Romania Salbatica”.
Episodul ce se va lansa in premiera la Iasi este dedicat Ciucasului, cu siguranta cel mai frumos munte din Carpatii de Curbura. Pe langa acest episod se vor mai proiecta si alte episoade deja lansate si avem si o mica surpriza pentru cei prezenti.

Serialul vine ca o completare la proiectul “Romania Salbatica”, o initiativa a lui Dan Dinu in colaborare cu World Wide Fund for Nature (WWF). in cadrul acestui proiect au fost vizitate si fotografiate cele mai spectaculoase zone din parcurile nationale si naturale, iar imaginile rezultate sunt puse la dispozitia parcurilor si a ONG-urilor de mediu pentru o mai buna promovare a zonelor naturale de la noi din tara. Acesta este cel mai mare proiect de fotografie de natura realizat pana acum in Romania.

Mai multe despre acest proiect gasiti pe www.romaniasalbatica.ro
Serialul Descopera Romania Salbatica isi propune sa te poarte prin intermediul fotografiei, in unele dintre cel mai interesante zone ale tarii, dar si sa iti arate locuri mai putin cunoscute, insa la fel de frumoase si pline de viata. Dan Dinu a avut inca de la inceput in minte realizarea unui film documentar despre natura de la noi, insa totul a stagnat pana cand Cosmin Dumitrache si-a manifestat interesul sa sprijine acest proiect. Cei doi au inceput sa puna bazele Nature and Travel Documentaries (NTD) si au conceput acest serial documentar, care pe parcursul fiecarui episod va va plimba printr-o alta zona naturala deosebita. Dan Dinu este prezentatorul filmelor si pe langa informatii despre locurile vizitate, va va da si multe sfaturi despre fotografie. Pana in prezent, este filmat un prim sezon, iar zonele prezentate sunt Mestecanisul de la Reci din Covasna, Delta Dunarii, Valea Ialomitei din Parcul Natural Bucegi, Zona Padis din Parcul Natural Apuseni si Masivul Ciucas.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii