A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715335493.5172.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul Petru Movila: "Prostiile si gafele USL au facut ca PDL-ul sa devina din ce in ce mai stabil si sa se regenereze"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
13-08-2012, ora 09:46

Deputatul Petru Movila: "Prostiile si gafele USL au facut ca PDL-ul sa devina din ce in ce mai stabil si sa se regenereze"

Articol de Anca Gabriela Cretu

Aratata cu degetul de politicienii Uniunii Europene in privinta gestionarii crizei administrative din Romania, conducerea USL este considerata de parlamentarii PD-L o rampa de lansare in topul preferintelor electorale pentru partidul condus de Vasile Blaga. Deputatul iesean, Petru Movila, considera ca, de la preluarea conducerii tarii de cuplul Antonescu-Ponta, masurile luate de catre cei doi se rezuma la cuvintele: “gafe”, “erori”si ”prostii”.

Potrivit unei analize din publicatia “Financial Times”, realizata de jurnalistul Neil Buckle, conflictul actual din Romania prezinta asemanari cu alte "confruntari din Europa intre un presedinte care sustine austeritatea si un Guvern care afirma ca vrea sa stimuleze crearea de locuri de munca si cresterea economica. Acesta mai spune ca actualele confruntari politice pentru adjudecarea puterii se eticheteaza, de fapt prin doua ipoteze: "cultura politica nearticulata" si o "Constitutie depasita, care defineste responsabilitatile politice prea vag".

Parlamentarul PD-L, Petru Movila spune ca, din cauza lacomiei USL pentru putere, actuala guvernare pierde procente importante din increderea romanilor, redirectionate catre presedintele demis, Traian Basescu si in general, pentru democrat-liberali.

Prostiile si gafele USL au facut ca PDL-ul sa devină din ce in ce mai stabil si sa se regenereze. Intr-un timp extrem de scurt, mai marii USL au facut ca PDL sa isi recastige o parte din popuritate, dupa ce si-au taiat singuri craca de sub picioare cu o maiestrie greu de atins. Esecul USL se datoreaza lacomiei, arivismului, necinstei si golaniei cu care au pus totul la cale. Suspendarea lui Traian Basescu, in opinia USL lovitura de gratie pentru acesta, a devenit incununarea incompetentei useliste”, a subliniat Movila.

Parlamentarul iesean ii avertizeaza pe politicienii PSD si PNL sa nu cante prea devreme victoria in cazul alegerilor parlamentare din aceasta toamna, pentru ca democrat liberalii au avut timp sa se reorganizeze si sa conceapa o noua strategie pentru castigarea electoratului.

Oricare ar fi deznodamantul, pe care il vor oferi judecatorii Curtii Constitutionale, la sfarsitul unei veri mult prea obositoare, atat pentru cei care sunt implicati in acest fenomen politic nemaiintalnit, cat si pentru restul romanilor, care oricum sufera de pe urma consecintelor economice ale debandadei plebiscitare, USL-ul in general si guvernul Ponta in particular vor reusi sa piardă puncte bune intr-un meci in care porneau cu un avantaj de invidiat. De aceea, toamna pe care USL o credeau o victorie suprema va fi, fara nici un dram de indoiala, cu mult mai dificila decat credeau ei insisi in urma cu doar cateva luni”, a incheiat deputatul Petru Movila.

     
Tag-uri: UE, USL, Petru Movila, Iasi, PDL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii