A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716106879.2603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul Nicusor Paduraru catre primarul Gheorghe Nichita: Opriti taierea copacilor din centrul Iasului!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
24-08-2012, ora 14:17

Deputatul Nicusor Paduraru catre primarul Gheorghe Nichita: Opriti taierea copacilor din centrul Iasului!

Articol de Alexandra Stefanescu

Deputatul Nicusor Paduraru i-a solicitat primarului Gheorghe Nichita sa opreasca taierea arborilor din centrul Iasiului si sa prezinte in mod public, in totalitate, proiectul legat de amenajarea din Bld. Stefan cel Mare si impactul asupra mediului.

Domnule primar, ma adresez dumneavoastra pentru ca ceea ce se intampla in zona centrala a Iasului cu certitudine reprezinta un semnal de alarma de care trebuie sa tineti cont. Taierile de arbori maturi efectuate vis-a-vis de sediul Consiliului Judetean Iasi nu au tinut cont de faptul ca erau intr-o stare vegetativa foarte buna. Motivatia prezentata public de un viceprimar cum ca acesti arbori s-ar fi uscat este contrazisa de imaginile din zona prezentate de presa ieseana dupa taiere.

Oricat de frumos ar putea sa arate un proiect pe hartie, este inadmisibil sa continuati defrisari care masacreaza fara nici o ratiune spatii verzi si putinii arbori pe care Iasul ii mai are.

Cum ar arata Copoul cu toti teii taiati? Pun aceasta intrebare retoric, pentru ca ati incercat deja si acolo sa interveniti, la Ciric ati defrisat suprafete uriase promitand un paradis verde care nu exista si pentru ca Iasul in general nu are suficienta vegetatie si nu vad nici un efort pentru intretinerea si extinderea acesteia.

Va solicit, in mod respectuos, sa suspendati operatiunile iresponsabile de taiere a unor arbori si sa prezentati in mod public, in totalitate, proiectul legat de amenajarea din Bld. Stefan cel Mare si impactul asupra mediului”, se arata in scrisoarea adresata de catre deputatul PDL, primarului Gheorghe Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii