ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-10-2012, ora 15:14

Deputatul Movila saluta rapiditatea cu care CJ si DGASPC au raspuns solicitarii sale privind deplasarea in teritoriu a unor comisii de evaluare a persoanelor cu handicap

Articol de Diana Dumitriu

Deputatul PDL Petru Movila saluta rapiditatea si receptivitatea cu care Consiliul Judetean Iasi si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi, au raspuns solicitarii sale privind deplasarea in teritoriu a unor comisii de evaluare a persoanelor cu handicap.

In cursul zilei de astazi, deputatul PDL Petru Movila a avut o intalnire cu reprezentantii DGASPC, in cadrul careia s-au stabilit detalii importante pentru bunul mers al actiunii, ce fac referire la programul si modul de lucru. Primele evaluari vor fi facute in judet incepand cu mijlocul lunii noiembrie.

Promptitudinea de care s-a dat dovada arata ca in institutiile statului mai sunt oameni care stiu sa evalueze corect o propunere benefica pentru miile de ieseni cu handicap care erau nevoiti sa vina la Iasi pentru a se prezenta in fata unor comisii de specialitate dupa un drum lung si, poate, dupa cateva ore de asteptare. Apreciez raspunsul acestora si cred ca s-au pus bazele unui proiect de lunga durata, in folosul a aproape 16.000 de ieseni”, a explicat deputatul Petru Movila.

Reamintim faptul ca, in cursul zilei de luni, 1 octombrie, deputatul Petru Movila a transmis Consiliului Judetean Iasi o propunere ce facea referire la deplasarea in teritoriu a unor comisii de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul DGASPC Iasi. In functie de amplasarea teritoriala dar si de numarul de cazuri, deputatul Petru Movila a propus deplasarea acestora de doua ori pe luna la Pascani si o data pe luna la Targu Frumos, Podu Iloaiei, Harlau, Tibanesti, Vladeni, Belcesti si Raducaneni.

     
Tag-uri: Petru Movila, Iasi, CJ, DGASPC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii