ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-01-2012, ora 16:29

Depistat la Oancea cu un permis de conducere falsificat pentru care a platit 1000 de euro

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea i-au facut dosar penal unui barbat care a prezentat la controlul de frontiera pe langa pasaportul simplu romanesc si un permis de conducere ce s-a dovedit a fi falsificat.

In ziua de 8 ianuarie, in jurul orelor 11.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei pe sensul de iesire din tara un cetatean roman, conducand un autoturism marca Renault, inmatriculat in Romania.

Cu ocazia controlului de frontiera cetateanul roman Gabriel M. in varsta de 31 de ani a prezentat pe langa pasaportul simplu romanesc si permisul de conducere. Politistii de frontiera avand suspiciuni cu privire la conditiile de forma si fond ale permisului de conducere romanesc au dispus efectuarea unui control amanuntit in linia a doua de control.

In urma verificarii documentului cu ajutorul tehnicii din dotare, a rezultat faptul ca acesta este fals total”, informeaza IJPF.

Barbatul sustine ca a urmat cursurile unei scoli de soferi, fiind declarat respins in urma sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere auto, motiv pentru care a apelat la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, pentru a-l ajuta sa obtina un permis de conducere, pe care acesta i l-a dat in schimbul sumei de 1000 de euro.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de „uz de fals”, „complicitate la fals material in inscrisuri oficiale” si „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii